JJUAN un dels nostres clients de referència en Plena Expansió

 In Noticies

El passat Diumenge 8 de Març, el diari La Vanguardia va publicar un article sobre Maria Ángeles Juan i la seva trajectòria a l’empresa familiar creada pel seu Pare, en la que comparteix els òrgans de govern amb els seus germans Carlos i Jose Luis, aquest com a Conseller Delegat, posicionant a la companyia com un dels líders mundials en la fabricació de frens per a motocicletes.

Continuant amb els plans d’expansió, Mª Ángeles acaba de tornar de la Índia on tenen previst obrir una nova planta de producció pel mercat del sud-est asiàtic.  L’article destaca la tenacitat i l’important paper de la Mª Ángeles, que amb perseverança i esforç s’ha fet un lloc entre els professionals mes respectats del sector.

La relació d’Alfa Instal·lacions amb J Juan ve de lluny, des de quan tenien la fabrica a Esplugues de Llobregat on van començar i ja eren clients, fins avui, donant servei durant aquest anys, aportant la nostra experiència i coneixements del sector de les instal·lacions en el muntatge i manteniment de les seves plantes de producció.

Per nosaltres es un orgull poder seguir col·laborant amb una empresa, com J Juan, líder del seu sector i amb bones expectatives de creixement. Desitgem a la família Juan un futur ple d’èxits, a l’hora que volem agrair la fidelitat i la confiança que han tingut amb nosaltres durant tants anys de relació.

Imatge. JJuan planta de Sant Cugat.

https://www.pressreader.com/spain/la-vanguardia-catala/20200308/281565177816848

Recent Posts