Participem en una altre edició de la Nit Solidària Hospital Sant Joan de Déu

 In Noticies

Com cada any, l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona va celebrar el passat dijous 27 de juny a les 19:30 hores, una nova edició de la Nit solidària Hospital Sant Joan de Déu, un esdeveniment benèfic anotat anualment al calendari d’Alfa Instal·lacions per donar suport a aquestes grans iniciatives socials.

En aquesta nit solidària, celebrada dins del marc de l’ALMA Festival Barcelona, tots els participants, a més de compartir un inoblidable sopar d’estiu a l’emblemàtic Poble Espanyol de Barcelona, també vam gaudir de l’actuació exclusiva dels Gipsy Kings.

L’objectiu de la gala era recaptar fons destinats a la construcció de l’edifici ÚNICAS-SJD, el nou centre de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona especialitzat en la recerca i els tractaments dels nens i nenes amb malalties minoritàries. El projecte dona resposta a la realitat de les famílies amb fills i filles que les pateixen, que s’enfronten a una mitjana de quatre anys esperant un diagnòstic, i el 95% de les quals no tenen una teràpia específica. Enguany, gràcies a aquesta iniciativa, prop de 700 persones i la col·laboració i patrocini de 52 empreses, vam aconseguir una recaptació de 218.400 euros.

Estem molt contents d’haver-ne format part un altre any i esperem poder seguir col·laborant any rere any amb aquesta gran causa.

Entre tots sumem a la causa!

Recent Posts