Comunicat Canvi en la Gerència

 In Noticies

Benvolguts/des

Per la present els comuniquem que el nostre actual Gerent, en Manel Avilès ha decidit iniciar un nou projecte empresarial i per tant dona per acabada la seva etapa professional a Alfa Instal·lacions

Vagi per endavant el meu agraïment i el de tot l’equip per l’esforç i la plena dedicació durant aquests anys des de que es va incorporar assumint el repte de posar-se al capdavant de la Direcció Tècnica, per a mes endavant passar a ocupar la Gerència.

La persona que ocuparà el seu lloc es en Josep Maria Llastarri, Enginyer Industrial i MBA per Esade, que compta amb una dilatada experiència en la gestió d’empreses del nostre sector.

En aquesta nova etapa  volem seguir apostant per la innovació i la millora de processos, creixent en eficiència, qualitat i servei en benefici dels nostres clients.  El nostre experimentat equip de professionals avalen la consecució d’aquests objectius.

Esperem poder seguir comptant amb la seva fidelitat i confiança atenen a les seves necessitats en tot tipus de serveis relacionats amb les instal·lacions en general i l’eficiència energètica.

Miquel Puig Fàbrega

Recent Posts