Estalvi en la factura de la llum

 In Noticies

Ara que estem tancats a casa és un bon moment per conèixer la factura elèctrica i els seus costos, per després poder minimitzar la factura domèstica de cada mes.  Considerem que en aquest vídeo en Francesc Mauri ens explica de manera entenedora tot posant exemples les parts de la factura: la part fixe i la part variable segons el consum i impostos. Podem comprovar que si ens acollim a la discriminació horària ( Diürna o Noctura ) podrem aconseguir un estalvi de fins el 32% en la nostra factura mensual.

Com a assessors energètics i empresa delegada de la comercialitzadora Fenie Energía, ajudem i adequem el contracte de llum dels nostres clients tenint en compte amb el possible estalvi de la discriminació horària, a part d’optimitzar la potència, millora de preu elèctric segons tarifa, entre d’altres serveis d’assessorament.

Cal destacar que, com vam explicar a l’artícle “Canvis En La Factura De La Llum” del passat 5 de febrer, a finals d’aquest any es modificarà la discriminació horària: seran tres o sis tipologies de preus i els horaris seran diferents.

Si necessites assessorament energètic us ajudarem a reduir el vostre consum energètic i economitzar en les vostres factures de la llum i gas.

No dubtis en contactar amb nosaltres! Cuidem el planeta!

FONT DEL VÍDEO –> TN Migdia 20/03/2020 de TV3

Recent Posts