Consitució de l’Associació Sant Just Impulsa

 In Noticies

El passat Dimecres 26 de Febrer es va celebrar l’Assamblea Constituent de la nova Associació Sant Just Impulsa al Hotel City Park de Sant Just Desvern.

Aquesta Associació pretén unir a totes les empreses del municipi de Sant Just Desvern per donar-se a conèixer i generar sinergies entre elles, millorar connexions, aprofitament de la proximitat entre elles, vetllar per la millora dels diferents polígons…

La iniciativa ha estat impulsada per l’Ajuntament de Sant Just Desvern amb col·laboració amb Unió de Polígons Industrials de Catalunya(UPIC) i de les empreses que formen part de la junta com són Frigicoll, Alfa Instal·lacions, Silver Sanz, Bego Implant Systems Gmb&Co i IPAE Arquitectes Enginyers.

Amb aquesta constitució queda per tant formada l’Associació on es pretén que s’uneixin el màxim nombre d’empreses de la localitat per tal d’unir esforços per obtenir uns objectius comuns.

Si ets una empresa de Sant Just Desvern, anima’t i uneix-te i t’explicarem tots els reptes i oportunitats que se’t presenten.

Recent Posts