Nit solidària Festival Jardins de Pedralbes

 In Noticies

El passat Dimecres 2 de Juny vam participiar en la 4a edició de la nit solidària Festival jardins de Pedralbes on el donatiu anava destinat a l’hospital Sant Joan de Déu per impulsar el SJD Càncer Center Barcelona. Aquest nou centre oncològic pediàtric, que l’Hospital Sant Joan de Déu inagurarà a inicis del 2022, pretèn atendre a més de 400 nens i nenes que lluiten contra aquesta terrible malaltia. En total es van aconseguir recaptar 127.200 € per ajudar en aquest gran centre.

El concert d’enguany va ser protagonitzat per la Sara Baras, on va inagurar la seva nova gira anomenada “Momentos” que amb aquest esdeveniment va voler aportar el seu gra de sorra a un projecte social de tanta rellevància en els nens que pateixen aquesta maleïda malaltia.

Agraïr la feina feta per Hpsital Sant Joan de Déu i Concert Studio per l’organització de l’esdeveniment i a totes les entitats col·laboradores que han aportat el seu gra de sorra amb el donatiu per tirar endavant aquest magnífic projecte com és el SJD Càncer Center Barcelona.

Entre tots ho podem fer possible! col·laborem i fem d’aquest món un món millor!

 

Recent Posts