Jornada sobre energia i canvi climàtic

 In Noticies
L’1 de juliol de 2021, a les instal·lacions de Torre Barrina, la Taula Sectorial d’Emergència Climàtica i Model de Ciutat va celebrar una jornada monotemàtica sobre com millorar l’ús de l’energia per reduir-ne l’impacte en el canvi climàtic. Amb aquesta jornada els membres de la taula van perseguir un doble objectiu: compartir coneixements i ajudar-nos a trobar un llenguatge comú entre el consumidor final i els experts en la matèria.
Un d’aquests membres de la taula ha estat el nostre Conseller delegat Miquel Puig, qui ha parlat sobre el cotxe elèctric i la instal·lació de plaques solars.
En aquest vídeo podeu tornar a veure la jornada, on es van tractar qüestions pràctiques, com ara: vull instal·lar plaques solars a casa, per on començo? Si em compro un vehicle elèctric, el puc carregar al pàrquing de la comunitat? Som estalvio a casa en energia elèctrica? I al meu comerç? Què és això de les comunitats energètiques? Quins beneficis m’ofereix l’operador metropolità d’energia? O per a què serveix una agència d’energia?

Recent Posts