L’associació empresarial Sant Just Impulsa continua creixent

 In Noticies

El divendres 18 de novembre va tenir lloc una jornada de treball organitzada per l’Associació Sant Just Impulsa amb el suport de l’Ajuntament. Alfa vàrem estar presents com a membres de l’associació i de la junta directiva.

Durant la reunió, els membres de la junta van explicar a les empreses existents el pla d’acció del mandat 2020-2023, d’entre els quals es destaca la signatura d’un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament i els projectes conjunts vers la transició energètica.

L’Ajuntament i l’associació han signat aquest any un conveni de col·laboració pel qual l’Ajuntament aporta una quantitat econòmica per impulsar aquesta entitat que treballa per dinamitzar el teixit empresarial del polígon Sud-Oest, Pont Reixat i el centre de Negocis Sant Just Diagonal.

La reunió realitzada permetrà que més empreses s’incorporin a l’associació, promovent que els centres d’activitats econòmiques de Sant Just estiguin cohesionats. La col·laboració gira entorn la millora de la competitivitat empresarial alhora que reverteix en el municipi generant llocs de treball, fent dels polígons un entorn més agradable, impulsant la sostenibilitat i creant un canal d’interlocució directa amb l’administració.

Les empreses que estiguin interessades a formar part de l’Associació poden donar-se d’alta al web de l’entitat: https://santjustimpulsa.cat/fes-te-soci/

Recent Posts