40è Aniversari Alfa Instal·lacions

 In Noticies

Alfa Instal·lacions va celebrar el 40è aniversari de l’empresa en una jornada festiva amb la participació de treballadors i familiars en un entorn incomparable del Penedès envoltat de vinyes d’on surten grans varietats de vins gràcies a l’esforç i el treball de moltes persones i que recorda el procés de creació i evolució d’empreses com la nostra, en les quals, a partir de plantar la llavor d’una idea il·lusionant i de treballar amb criteris de qualitat i bons professionals, s’aconsegueix obtenir un bon fruit.

Va ser un acte de reconeixement a les persones que ho han fet possible, les presents i les que les han precedit en aquesta llarga trajectòria des de que vam començar, fa 40 anys.
Volem continuar avançant, creixent professionalment, innovant i aprofitant les oportunitats que ens ofereixen les noves tecnologies i el sector energètic, posant a l’abast dels nostres clients un servei integral i de qualitat.

Donem les gràcies a totes les persones que han contribuït a fer d’Alfa Instal•lacions un referent en el sector: treballadors, clients, proveïdors, col·laboradors i amics.

 

Recent Posts