EMPRESA

Descarregar catàleg

Som una empresa que té el seu origen l’any 1979, a partir de la iniciativa de donar continuïtat a la tradició familiar en el sector de les instal·lacions amb un projecte il·lusionant propi de la joventut i empenta dels socis fundadors en aquell moment.

L’any 1982 ens constituïm en societat anònima iniciant una etapa de creixement sostingut en la que anem incorporant noves especialitats fins a diversificar la nostra proposta de serveis, oferint el concepte d’Instal·lació Integral que inclou totes les disciplines que intervenen en la construcció de qualsevol edifici: Electricitat, Climatització, Fontaneria, Gas, Contraincendis, Telecomunicacions, Seguretat, Renovables… De més recent creació és el departament de Serveis Energètics que dóna cobertura a les necessitats dels nostres clients en matèria d’eficiència energètica, tant important avui per a la millora de la competitivitat de les empreses.

L’EXPERIÈNCIA ACUMULADA DURANT MÉS DE 35 ANYS AL SERVEI DELS NOSTRES CLIENTS ÉS UN ACTIU DE GRAN VALOR QUE ENS ENORGULLEIX.
Seguim apostant per la millora contínua, actualitzant constantment els procediments de qualitat segons la certificació ISO 9001:2008 i ISO 14001:2014, obtinguda fa més de 12 anys i renovada periòdicament mitjançant les corresponents auditories externes.

Mitjançant el nostre equip humà, format per més de 45 professionals amb capacitat contrastada, podem oferir un servei integral, eficaç i de qualitat en el sector de les instal·lacions; des del disseny fins a l’execució i el posterior manteniment, sempre amb l’objectiu d’aconseguir la plena satisfacció dels nostres clients.

LA CAPACITAT D’ADAPTACIÓ A LES EXIGÈNCIES D’UNA SOCIETAT MÉS TECNOLÒGICA I MOLT COMPETITIVA ÉS CABDAL PER AFRONTAR AMB ÈXIT EL FUTUR A MItjà I LLARG TERMINI.

EQUIP HUMÀ

Per això comptem amb un gran equip humà de professionals fruit d’una política de selecció basada en la capacitat del treball en equip i de servei al client.

Prioritzem l’aplicació i el compliment de mesures que garanteixi la seguretat del nostre equip humà. Alhora, apostem per la formació contínua per assegurar un nivell exigible en un sector on les noves tecnologies obliguen a un esforç constant per poder oferir la millor opció en cada cas.

LA Alfa Instal·lacions considerem que la qualitat és un factor essencial per aconseguir la satisfacció i el compliment de les expectatives del client.